Ваучери

ВАУЧЕРИ за КАРТИНА или ПОРТРЕТ за ПОДАРЪК

Задавайки си въпроса какво да подарим по различни поводи на наши близки или познати хора, търсим идеи за подарък къде ли не, допитваме се до другите дали идеята ни за подарък е добра, дали ще се приеме твърде лично или натрапчиво.

Един идеален подарък, подходящ за всеки случай и за всеки човек е картината, а картината може и да е портрет.
Картина може да е подарък за абитуриент, подарък за свадбаподарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Коледа и за всеки друг случай.

Картината като подарък. Какви са нейните предимства:

Картината като подарък е проява на едно действително специално отношение и това ще бъде оценено.
Картината като произведение на изкуството е стойностен подарък - спомен за цял живот, а може да е и добра инвестиция.
Чрез изображението на картината вие поднасяте и вашите духовни послания към човека, на когото я подарявате.
Картините винаги са били скъпи или по-малко скъпи, но сега съвременните технологии дават възможността модерните картини да са значително по-достъпни, като това не се отразява на естетическите им стойности.
Всеки дом, всеки интериор имат нужда от уют и естетизация. Празните стени са пусти и подтискащи и какво по добро решение за всеки интериор е подходящата картина.

Това бяха някои от многото предимства на картината като подарък.

Но  вече си задавате въпроса: "Ами ако не избера точната картина и не я харесат... ако се окаже, че картината, която подарявам, не е подходяща...?"

РЕШЕНИЕ има ! - Купете ВАУЧЕР за картина или портрет!

Можете да закупите ВАУЧЕР за КАРТИНА или ПОРТРЕТ на желана от вас цена за съответен размер на картина или портрет. Цената също така зависи и от материала, върху който ще бъде отпечатана картината и ваучерите предоставят възможност да избирате между материалите канаваца и винил.
Подарявате ваучера, а лицето, което го е получило ще избере самостоятелно картина от произведенията в нашия онлайн магазин за подаръци и картини в сайта според личните си предпочитания или ще даде заявка за портрет.

Важно е да знаете, че ВАУЧЕРИТЕ се отнасят само за картина принт - компютърна графика и портрети принт - компютърна графика.

Купи ваучер от категория ВАУЧЕРИ.

Каква е процедурата за закупуване на картина или портрет с ВАУЧЕР?

1. Искате да подарите ВАУЧЕР за закупуване на картина или портрет - тогава изберете големината на картината. Всеки ВАУЧЕР се отнася за картина с определена големина. ВАЖНО е да знаете, че ваучерите се отнасят само за картини - принт и портрети принт - компютърна графика.

2. След като заплатите избрания от вас ваучер в срок от 1 работен ден ще получите възможност да изгеглите PDF файла и да разпечатате ВАУЧЕРА.

3. В бялото поле на ВАУЧЕРА напишете името и телефона си и деня поръчване на ВАУЧЕРА.

4. След това ВАУЧЕРЪТ е готов за подаряване.

5. Получателят му трябва да ни изпрати от контактната форма от КОНТАКТИ следната информация:
- КОДА на избраната от него картина или типът желан портрет. Ние ще се свържем с него за допълнителни указания, ако желае изработка на портрет;
- Информацията, попълнена в бялото поле на ВАУЧЕРА;
- Адрес за доставка и предпочитано часово време за доставката. Доставката се извършва до 7 работни дни от изпращането на заявката с тази информация.
- Телефон на получателя.

6. В рамките на 7 работни дни ще получите вашата картина или портрет.

Купи ваучер от категория ВАУЧЕРИ.

991 - CN9671 - Blauw - Nike Air Max 1 By You Custom herenschoen - nike air max lays blue cheese commercial actor | Alwancolor , nike shox grey volt white black women church suits , News And Releases For Sneakerheads , Home