За детската стая

Тенденции за детската стая 2014

Детската стая

Детската стая – място почивка, игри, убежището на нашите деца. Нека ги изненадаме и зарадваме, като променим изцяло облика на тази стая! Нищо няма да направи децата по-горди от това, да видят своята стая с напълно променен дизайн.
Как да направим така, че да използваме максимално дори и най-малките  пространства в детската стая? Тя винаги изглежда малка и затова е добре да използваме мебели с двойно предназначение, които съчетават много елементи в малко пространство.
Но да не забравяме и цветовете! Децата и тийнеджърите обичат свежестта и колорита, това ги прави по-енергични и жизнени. Ако добавим колоритни мебели и декорации в детската стая, това ще внесе повече настроение, а въздействието на свежия и цветен изглед на стаята може да ги мотивира в техните ежедневни занимания.

Да променим детската стая!

Детската стая е не само място за игри на децата, но и тяхното лично пространство в дома ни. Там те не само се забавляват, но и учат. Затова е добре да им създадем малко разнообразие с различни  украси като постери, стикери и декорации за стени и други. Това ще ги направи много щастливи и ще бъде много мотивиращо в техните ежедневни занимания. А освен красива декорация на дома ни, такива украси могат да бъдат чудесен ПОДАРЪК за най-различни празнични поводи.

Вижте някои интересни предложения:

Make the most of the space with clever furniture

Separate a shared space

Pick cool, edgy furniture for tweens and teens   

http://3.bp.blogspot.com/-aOsCt-4Dt2k/Ta6OI2JlgeI/AAAAAAAABoE/g63qEdLa0iw/s400/kids-study-room-furniture-set-1.jpg

http://uktv.co.uk/home/gallery/aid/658868

http://3.bp.blogspot.com/-aOsCt-4Dt2k/Ta6OI2JlgeI/AAAAAAAABoE/g63qEdLa0iw/s400/kids-study-room-furniture-set-1.jp

 

Вижте и нашите предложения за украса на вашата детска стая в секция ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

А ето и някои от тях още тук:

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_2004_Parahod_copy.jpg    http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_2001_Pingvini_copy.jpg

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_2010_Mecheta_copy.jpg     http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_3004_Surfing_copy.jpg