Цветовете в интериора 2014 година

Кои са най-новите тенденции в цветовите хармонии на интериора през 2014 година?


Различните нюанси на сивото – един чудесен, елегантен и неутрален фон, който компенсира всеки цвят и внася дълбочина в пространството на дома ни. Без значение дали е с топъл или студен нюанс, сивият цвят е прекрасен  избор за освежаване на всяка стена в нашия интериор. С неутралното си цветово въздействие върху нас сивият цвят ни успокоява и отпуска. Независимо от това бихме го препоръчали и за офис помещения, защото внася елегантност и уравновесеност.  Въздействието на  всеки един нюанс на сивият цвят предизвика различни чувства и влияе по различен начин върху настроението ни.
Светло-сивите стени изглеждат чисти и просторни, а по-тъмните тонове създават топло и уютно настроение.
Сиво с кафяви оттенъци може да ни помогне да затоплим една стая.
За една по-различна трапезария можем да използваме тъмен въглен, а за релаксираща спалня – мъгливо сиво. То ще напълни спалнята с естествена светлина.

Вижте по-долу невероятни сиви пространства, които ще Ви помогнат да откриете перфектният нюанс на сивото и да откриете точното място, на което сивият цвят ще се вмести най-добре.

 Gray Interior Paint Ideas-02-1 Kindesign

Използвайте нормален летекс за оцветяване на стените, а не сатенен или гланцов. В противен случай всеки красив сив тон ще придобие излъчването на индустриална метална повърхност.

Gray Interior Paint Ideas-04-1 Kindesign

Сивото в синкави светли отенъци прекрасно се съчетава с по-тъмен дървен под и придава на помещението ефирност и мекота.

Gray Interior Paint Ideas-03-1 Kindesign

Вижте, дори и в детската стая има място за сивия цвят. Подходящият мек нюанс на сивото с подбрани добре цветни акценти могат да придадат дори и на детската стая много красота и мекота.

Gray Interior Paint Ideas-10-1 Kindesign

http://www.onekindesign.com/2013/09/13/51-modern-and-fresh-interiors-showcasing-gray-paint/

 

Но ако не сте планирали боядисване на вашия интериор, то можете да бъдете актуални и в крак с модата с нашите предложения в сиви тонове на промоционални цени.

 

 

 

nike shox mens australia women soccer players - White - DA8301 - 101 - Nike Air Force 1 '07 LX Women's Shoe | IetpShops , New Balance 327 Moonbeam Leopard , men air max jordan 13 , 4011496719 , Where To Buy