Актуални тенденции за интериора

Освежаване на дома

Освежаване на дома с декоративни възглавници


Пролетта дойде! А с нея и идеалното време да дадем на своя дом съвсем нова посока, когато става въпрос за вътрешно обзавеждане и дизайн. Сега е времето да се поинтересуваме за новите тенденции в интериорния дизайн на 2014 година и максимално да се възползваме от тяхното разнообразие.

Новата 2014 година носи за интериора смесица от блестящи нови модели, цветове, текстури и стилове. Докато някои тенденции са като органично продължаване на тези от предишната година, то други дават на дома ви една изцяло нова посока. От дръзко минималистичен стил до пъстро ретро. Показваме най-добрите тенденции, които се очаква да царуват през следващата година:

Brilliant turquoise accents in the living room Top Interior Design Trends To Watch Out For In 2014
Посланието е просто – изчистени неутрални декори в интериора. Но това не значи, че трябва да се използват едни и същи стари нюанси и че трябва да се придържаме само към бежово, сиво или бяло. Използването на брилянтни цветове ще даде акцент и ще освежи по-хладната съвременна обстановка и е идеално решение за внасяне на повече уют в дома.

Swap between accents and colors with ease Top Interior Design Trends To Watch Out For In 2014Топ тенденция 1 в интериора  през 2014 година – ЦВЕТЯТА и декоративните възглавници.

Една от топ тенденциите през 2014 година е раздвижване на интериора с различни тъкани,  текстури и десени, особено с десени на  цветя и също така и други форми, които добре се съчетават с тях.
ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ са едно от местата, където могат удачно да са вмъкнати модерните десени.
На сцената излизат отново възглавничките. Разхвърляни тук-там или композирани на едно или две места, възглавничките ще внесат акцент и топлина в иначе изчистените интериори. Този начин за освежаване на интериора е гъвкав и носи многобройни възможности за композиране и промяна. Вашият дом всеки ден може да е с различен облик. Просто подменете калъфките на възглавниците.
Какви възглавници да изберем?
За да имате възможност за повече композиционни решения, снабдете се с възглавници с калъфки от различни материи, текстури и десени и цветове, но които добре се съчетават помежду си..
Цветовете не е задължително да са от една гама /лилава, синя, оранжева / - можете да използвате два или три цвята, които да съчетавате, но не повече, за да не стане твърде шарено.
Десените – тази година в модата и то не само в дрехите, властват цветята. Десените с цветя внасят  красота и пролетно настроение в интериора. Можете успешно да ги съчетаете и с десени с геометрични орнаменти, които са другите форми, завладяващи интериора. Композирайте и ги съчетавайте по ваш избор. Ето някои идеи:

Add some color and textural contrast to the neutral setting

Iconic Arco Floor Lamp holds its own in the room

http://www.decoist.com/2014-01-06/top-interior-design-trends-2014/

pillows on a sofa

http://www.housebeautiful.com/decorating/decorating-secrets#slide-1

floral 18 Fresh Interior Design Trends to Watch For in 2014

http://freshome.com/2014/02/17/18-fresh-interior-design-trends-watch-2014/

Можете да освежите интериора си и с нашите картини с флорални елементи.

Вижте някои предложения:

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_4f204f1481c5d.jpeg
http://studios-art.com/index.php/e-store/pictures-printed/picture-flower

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_4b7295755ec1e.jpeg

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_4b7295755ec1e.jpeg 

А ако желаете, можете да поръчате изработка на декоративни възглавници с тези и други изображения от магазина ни или по ваша идея. Свържете се с нас от КОНТАКТИ.

 

 

 

SneakersbeShops® , Shop Online For Luxury, High-End Fashion, Expensive & Authentic Designer Brands | Bayern-design AU - yeezy boost 350 v2 clay womens - The Birkin and Kelly: The Most Iconic Bags In The History Of Hermès

ВНИМАНИЕ! Буря от ЦВЕТЯ през 2014!

ВНИМАНИЕ! Буря от ЦВЕТЯ и в интериора през 2014!

Тенденцията към флорални /растителни/ елементи ще се превърне най-скоро в буря, разразяваща се не само в модата за облекла, но и в интериорния дизайн. Това ще бъде една силна тенденция от 2014 година, която в най-скоро време ще превземе билбордове, витрини, реклами и разбира се – интериора. Под формата на възглавнички, дамаски, а също и на стенни декорации и картини. Флоралните елементи са най-новия писък на модата в интериорния дизайн и обзавеждането.

Вижте един интериор превзет от флоралната буря!
изображението е взето от http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads

floral 18 Fresh Interior Design Trends to Watch For in 2014

Вижте и нашите предложения за картини с флорални елементи:

http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_gift_picture.jpg    http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_gift_picture_40.jpg    http://studios-art.com/components/com_jshopping/files/img_products/full_gift_picture_35.jpg

и още много други в онлайн магазина ни за картини и украса за дома и интериора.

 

Upcoming 2021 Nike Dunk Release Dates - nike tiempo ii jersey green black friday specials - CopperbridgemediaShops | New Balance 550 "White/Green" - Lemontroyal

Цветовете в интериора 2014 година

Кои са най-новите тенденции в цветовите хармонии на интериора през 2014 година?


Различните нюанси на сивото – един чудесен, елегантен и неутрален фон, който компенсира всеки цвят и внася дълбочина в пространството на дома ни. Без значение дали е с топъл или студен нюанс, сивият цвят е прекрасен  избор за освежаване на всяка стена в нашия интериор. С неутралното си цветово въздействие върху нас сивият цвят ни успокоява и отпуска. Независимо от това бихме го препоръчали и за офис помещения, защото внася елегантност и уравновесеност.  Въздействието на  всеки един нюанс на сивият цвят предизвика различни чувства и влияе по различен начин върху настроението ни.
Светло-сивите стени изглеждат чисти и просторни, а по-тъмните тонове създават топло и уютно настроение.
Сиво с кафяви оттенъци може да ни помогне да затоплим една стая.
За една по-различна трапезария можем да използваме тъмен въглен, а за релаксираща спалня – мъгливо сиво. То ще напълни спалнята с естествена светлина.

Вижте по-долу невероятни сиви пространства, които ще Ви помогнат да откриете перфектният нюанс на сивото и да откриете точното място, на което сивият цвят ще се вмести най-добре.

 Gray Interior Paint Ideas-02-1 Kindesign

Използвайте нормален летекс за оцветяване на стените, а не сатенен или гланцов. В противен случай всеки красив сив тон ще придобие излъчването на индустриална метална повърхност.

Gray Interior Paint Ideas-04-1 Kindesign

Сивото в синкави светли отенъци прекрасно се съчетава с по-тъмен дървен под и придава на помещението ефирност и мекота.

Gray Interior Paint Ideas-03-1 Kindesign

Вижте, дори и в детската стая има място за сивия цвят. Подходящият мек нюанс на сивото с подбрани добре цветни акценти могат да придадат дори и на детската стая много красота и мекота.

Gray Interior Paint Ideas-10-1 Kindesign

http://www.onekindesign.com/2013/09/13/51-modern-and-fresh-interiors-showcasing-gray-paint/

 

Но ако не сте планирали боядисване на вашия интериор, то можете да бъдете актуални и в крак с модата с нашите предложения в сиви тонове на промоционални цени.

 

 

 

nike shox mens australia women soccer players - White - DA8301 - 101 - Nike Air Force 1 '07 LX Women's Shoe | IetpShops , New Balance 327 Moonbeam Leopard , men air max jordan 13 , 4011496719 , Where To Buy